Author Topic: Hi Reuben asked me to start a new thread about my probs on win8 machine  (Read 2600 times)

2012bolevpnuser12

  • Guest
He asked me what the error message was using the gui

my response

the gui only works for 209, later versions wont work.

there is no error message, i will try to explain this

When using a gui that works like 209 for windows 8 or the newest one with windows 7, or anyone with a working the gui

the following happens

on any normal working gui

enter login and password

wait a few seconds

then the gui where it says under login  "connect using"  your default login loads up and also give you a drop down menu to select another server and the button to connect is operational.

In my situation

always run as administrator

enter password and login

and then nothing happens, the gui where it says "connect using" is left blank, nothing shows up at all, no default sever, no drop down menu, nothing at all,

therefore no error message or log, because the program wont do anything after the login password is entered. everything is left greyed out.

considerations

I have been using 209 on the windows 8 for streaming and  on my laptop windows 7 latest gui for p2p

Is there anyway to get the latest gui working on windows 8 ?

Is running the 209 gui on the windows 8 machine cause any security issues like ip leakage?

Is running the open source openvpn an option? (i really have no idea how to do this though)

thanks for reading!




« Last Edit: October 06, 2012, 05:07:41 AM by 2012bolevpnuser12 »

2012bolevpnuser12

  • Guest
Re: Hi Reuben asked me to start a new thread about my probs on win8 machine
« Reply #1 on: October 08, 2012, 03:00:55 AM »
running 64 bit version

Offline Reuben

  • Chief Doraemon
  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Posts: 6878
Re: Hi Reuben asked me to start a new thread about my probs on win8 machine
« Reply #2 on: October 11, 2012, 04:35:44 PM »
Thanks will get Vonger on this :D
*If you like my service/support, please consider posting a positive feedback here*<3



Co-Founder/Administrator

Offline Reuben

  • Chief Doraemon
  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Posts: 6878
Re: Hi Reuben asked me to start a new thread about my probs on win8 machine
« Reply #3 on: October 11, 2012, 04:48:39 PM »
You're saying this works on Windows 7 though?
*If you like my service/support, please consider posting a positive feedback here*<3



Co-Founder/Administrator

2012bolevpnuser12

  • Guest
Re: Hi Reuben asked me to start a new thread about my probs on win8 machine
« Reply #4 on: October 11, 2012, 05:45:16 PM »
yup

vonger

  • Guest
Re: Hi Reuben asked me to start a new thread about my probs on win8 machine
« Reply #5 on: October 11, 2012, 06:00:40 PM »
For your description, maybe you need to try to uninstall the old one and reinstall it by default path. That is because of some place is not allow the app to download config files.

2012bolevpnuser12

  • Guest
Re: Hi Reuben asked me to start a new thread about my probs on win8 machine
« Reply #6 on: October 11, 2012, 06:05:31 PM »
i always unistall the old gui, reboot then install the new gui ? is that what you mean to do or does default path mean something diffrent?

Offline Reuben

  • Chief Doraemon
  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Posts: 6878
Re: Hi Reuben asked me to start a new thread about my probs on win8 machine
« Reply #7 on: October 11, 2012, 07:28:01 PM »
Default path means you gotta let it install it without changing the installation path.
*If you like my service/support, please consider posting a positive feedback here*<3



Co-Founder/Administrator

2012bolevpnuser12

  • Guest
Re: Hi Reuben asked me to start a new thread about my probs on win8 machine
« Reply #8 on: October 11, 2012, 07:30:18 PM »
well i just install it, i don't change where it install too

Offline Reuben

  • Chief Doraemon
  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Posts: 6878
Re: Hi Reuben asked me to start a new thread about my probs on win8 machine
« Reply #9 on: October 14, 2012, 03:14:32 AM »
Okie last try

Can you try surfing to https://portal.bolehvpn.net using Internet Explorer and let me know if there's a long delay before loading? And once it loads, restart GUI and then see if it allows the login?
*If you like my service/support, please consider posting a positive feedback here*<3



Co-Founder/Administrator

2012bolevpnuser12

  • Guest
Re: Hi Reuben asked me to start a new thread about my probs on win8 machine
« Reply #10 on: October 14, 2012, 06:25:45 AM »
yes there was a very short delay and then website loaded, and when i closed the gui and reopened it it allowed for login!!!  ;D

So should i follow this procedure if i have to reinstall windows?

thanks

Offline Reuben

  • Chief Doraemon
  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Posts: 6878
Re: Hi Reuben asked me to start a new thread about my probs on win8 machine
« Reply #11 on: October 15, 2012, 02:46:59 PM »
Sure thing. It doesn't appear on ALL installations. Just some of them which is very queer.
*If you like my service/support, please consider posting a positive feedback here*<3



Co-Founder/Administrator